Now Reading
Bitza cu Ombladon si FreakaDaDisk – Nopti albe pentru zile negre

Bitza cu Ombladon si FreakaDaDisk – Nopti albe pentru zile negre

Bitza, unul dintre cei mai productivi artisti ai hip-hopului romanesc, revine in primavara acestui an cu un nou single, dar si cu un videoclip: “Nopti albe pentru zile negre”. Invitati pe aceasta piesa sunt doi dintre “colegii” de la 20 CM Records, Ombladon si FreakaDaDisk de la trupa Parazitii.

“Nopti albe pentru zile negre” este mai mult decat o noua piesa; este un statement, o demonstratie a hip-hop-ului de buna calitate, maturizat, reinventat, care reuseste sa ramana ferm pe pozitie chiar si in 2012, un an acaparat de pop si dance.

Noul single este unul relaxat, pozitiv, care merge pe ideea amintirilor si momentelor placute din viata fiecaruia care coloreaza clipele mai putin fericite.”, declara Bitza.

Cu o zi inainte de lansarea oficiala, Bitza a prezentat in premiera acest clip unui fan care s-a inscris la concursul organizat de UTV si a castigat intalnirea cu Bitza in studioul acestuia si posibilitatea vizionarii clipului in avanpremiera. Intalnirea a fost filmata de UTV si poate fi urmarita si pe Youtube: http://youtu.be/LN0WbHzUceQ.

Videoclipul piesei a fost realizat de FreakaDaDisk si reda perfect atmosfera de zi cu zi din studioul acestora. “Nopti albe pentru zile negre” este unul dintre cele mai cel mai relaxate videoclipuri care au fost prezentate pana acum de cei de la “20cm Records”.

See Also

“Noi nu prea am simtit ca filmam un videoclip, practic a fost o seara petrecuta in studio. Atmosfera a fost relaxata – dupa cum se poate vedea si in clip. Asa arata o zi – noapte de “munca” in studio pentru noi, asa ne place sa adunam nopti albe pentri zile negre”, adauga Bitza.

Single-ul “Nopti albe pentru zile negre” poate fi descarcat accesand link-ul de iTunes: http://tinyurl.com/nopti-albe

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top