Now Reading
Se pun in vanzare biletele pentru concertul Lady Gaga – Bucuresti

Se pun in vanzare biletele pentru concertul Lady Gaga – Bucuresti

Biletele pentru concertul Lady Gaga se vor pune in vanzare incepand de vineri, 27 aprilie, acestea urmand a fi disponibile in mai multe categorii de pret, intre 150 si 475 lei. Show-ul Lady Gaga de la Bucuresti face parte din turneul The Born This Way Ball, ce va debuta chiar in data de 27 aprilie, in Coreea de Sud. Evenimentul va avea loc pe 16 august 2012, pe Arena Nationala, fiind organizat de Emagic si sustinut de Volksbank.

Incepand de maine, 27 aprilie, fanii Lady Gaga isi vor putea achizitiona online biletele pentru concertul artistei, de pe www.Myticket.ro, urmand ca acestea sa fie disponibile si in reteaua Diverta. Biletele au preturile cuprinse intre 150 si 475 lei, in functie de distanta fata de scena: biletele in picioare, in categoria Gazon A – cele mai apropiate de scena – vor fi 345 lei, in categoria Gazon B 150 lei, iar locurile pe scaune vor costa 185, 245, 275, 315, 325, respectiv 475 lei. Va exista si un numar limitat de bilete in tribuna oficiala – locuri premium, cu fotolii de piele – la pretul de 695 lei.

Concertul din Romania este cel de-al doilea show al artistei confirmat in turneul sau european, dupa cel din Bulgaria, acestea fiind de altfel singurele tari din sud-estul Europei incluse in turneul The Born This Way Ball. Reactiile de dupa confirmarea evenimentului au fost extrem de bune, prin urmare ne asteptam la un numar impresionant de comenzi inca din primele zile, atat din Romania, cat si de peste hotare. Ne bucuram ca show-ul Lady Gaga va fi primul concert sustinut de un artist international din istoria noului stadion – este vorba despre cel mai titrat artist al momentului, un numar impresionant de show-uri anuntate in acest turneu fiind declarate sold-out in mai putin de jumatate de ora de la punerea in vanzare a biletelor. Cum Romania este singura tara din regiune care va gazdui concertul Lady Gaga pe un stadion nou, construit la standarde internationale si inaugurat printr-o finala de cupa UEFA, mai mult ca sigur ca evenimentul de la Bucuresti va deveni un punct de atractie extrem de interesant pentru turistii din afara tarii! Mai mult decat atat, magnitudinea productiei The Born This Way Ball a permis pozitionarea scenei astfel incat toate locurile din stadion – inclusiv cele din peluza si inelele superioare – vor avea o vizibilitate foarte buna, prin urmare toti fanii artistei se vor bucura de o experienta de neuitat

See Also

. a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top