Now Reading
Filmari videoclip: Sonny Flame – “Sale el sol”

Filmari videoclip: Sonny Flame – “Sale el sol”

Sonny Flame a fost plecat saptamana trecuta pe Coasta de Azur pentru a filma videoclipul piesei “Sale el Sol” care a are deja peste 1 milion de vizualizari pe canalul Red Clover Media de Youtube.

Am ales ca destinatie Coasta de Azur pentru peisajele frumoase care reusesc sa transmita foarte bine mesajul piesei. Filmarile nu au fost lipsite de peripetii, au fost si intamplari amuzante si evenimente mai putin placute, insa per total sunt multumit de rezultatul final pe care astept cu nerabdare sa vi-l prezint si voua. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost implicati in realizarea acestui clip: regizorului Florin Botea, lui Paul Gheorghe de la Trouble Crew, dansatorului si prietenului meu Rico, Elenei D., Ralucai, lui Flori si Costin. Nu in ultimul rand, vreau sa multumesc celor care imi asculta piesele si ma sustin. Va astept pe contul meu de facebook (facebook.com/SonnyFlame) sa-mi spuneti parerea voastra despre clip, feedback-ul vostru este foarte important pentru mine

a spus Sonny Flame.

See Also

Videoclipul va fi lansat in curand, insa pana atunci ne putem face o idee despre cum va arata urmarind pozele de la filmari.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top