Now Reading
The Born This Way Ball Tour – Kingdom of Fame la Bucuresti pe 16 August

The Born This Way Ball Tour – Kingdom of Fame la Bucuresti pe 16 August

Lady Gaga este prezentul si viitorul…ea este cea mai revolutionara si buna sursa de inspiratie artistica. Ea este neinfricara si foarte indrazneata…de abea astept sa vad reactia puplicului la ceea ce am “gatit” impreuna!” – Donatella Versace.

The Born This Way Ball Tour a fost descirs de Gaga ca ” povestea Inceputului, geneza Imparatiei Faimei” , si chiar scena reflecta aceast regat. La inceputul anului 2012 printr-un articol am postat o schita de scenografie, dezvaluind un castel urias, cu o groapa in centru scenei, asa numitul “Pit Monster“. Scena a fost proectata de Mark Fisher si construit de catre firma de productie Tait Tower, care a mai lucrat si cu U2, Madonna si Rolling Stones.

Structura scenei pentru The Born This Way Ball Tour este cea mai mare structura scenica care a fost vreodata construita pentru un turneu” spune James “Winky” Fairorth, CEO of Tait Towers. “…detaliile arhitectonice sunt uimitoare iar timpul de asamblare este unul foarte scurt avand in vedere dimensiuniile structurii…

See Also

Decorul scenografic au multe functii, inclusiv 30 de ferestre si usi active, fiecare pictate pentru scene diferite din timpul showului si pentru diferite camere ale castelului, doua ziduri batante, care se deschid pentru a dezvalui castelul de 15.24 de mentri care se ascunde in spatele lor. 620 de lumini de tip LED si doua seturi de porti automate care se deschis/inchid pana la 180 de grade.

Mai jos poze din timpul concertului pentru a ne face o idee ce ne asteapta pe 16 August la Bucuresti cand, Lady Gaga va pasi pe pamant roman. Biletele au fost puse deja in vanzare si le puteti achizitiona online , de pe myticket.ro, si in reteaua Diverta. Biletele au preturile cuprinse intre 150 si 475 lei, in functie de distanta fata de scena:  in categoria Gazon A – cele mai apropiate de scena – vor fi 345 lei, in categoria Gazon B 150 lei, iar locurile pe scaune vor costa 185, 245, 275, 315, 325, respectiv 475 lei. Va exista si un numar limitat de bilete in tribuna oficiala – locuri premium, cu fotolii de piele – la pretul de 695 lei.
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top