Now Reading
Videoclipul Giuliei in atentia Europei

Videoclipul Giuliei in atentia Europei

Single-ul cu care Giulia si-a relansat cariera solo, Vorbe Goale, s-a anuntat a fi hit inca de la inceput. Videoclipul pe care artista l-a filmat insarcinata in luna a noua a facut furori si in presa internationala.
Cu toate ca artista a ales sa cante in limba romana, piesele ei trec dincolo de granitele Romaniei. Site-ul europopped.com, care prezinta cele mai importante piese dance si pop-dance din intreaga Europa, s-a declarat incantat de videoclipul piesei “Vorbe Goale”.
Autorul articolului chiar mentioneaza faptul ca astepta acest videoclip de cateva luni si ca este absolut prins de sound melodiei.
Publicatia on-line reaminteste cititorilor despre cele mai importante realizari ale Giuliei si specifica ca pe artista o asteapta o cariera solo indelungata.
In prezent proaspata mamica sta acasa cu fetita ei, Antonia Sabina, dar in curand pregateste un concert unplugged pentru fanii ei de pe facebook si urmeaza sa intre in studio pentru a inregistra versiunea in limba engleza a piesei “Vorbe Goale”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top