Now Reading
Usher “in garda” pentru noul Billboard Magazine

Usher “in garda” pentru noul Billboard Magazine

Unul dintre cei mai talentati si apreciati interpreti si producatori muzicali de peste Ocean, Usher, are parte de o aparitie surprinzatoare in cel mai recent numar al revistei Billboard. In interviul acordat celebrei reviste, artistul vorbeste despre premiera celui mai nou single al sau, ‘Climax’, pe Twitter si despre noul album “Looking for myself”.

Muzica electronica mi-a dat posibilitatea crearii unei noi povesti si de a construi ceva ce cred ca audienta va intelege in masa.
Mi-am dorit sa ofer fanilor mei sansa de a-mi asculta ei mai intai noul single, pentru ca ei sunt cei ce m-au adus pana in acest punct al carierei mele si vreau sa ma asigur ca ma insotesc in aceasta calatorie. Twitter este modul meu preferat de relationare virtuala si unul din locurile pe care le-am ales sa vorbesc direct cu fanii mei.
Cel mai cool lucru despre Diplo si despre alegerea mea de a lucra cu el este ca nu il poti categorisi. El face de toate, lucru ce il reprezinta in interiorul unui album. Acest nou album al meu nu se incadreaza intr-un anumit stil muzical, este o experienta universala ce iti ofera o multitudine de genuri muzicale: electric soul, pop-ul revolutionar, clasic, traditie noua, dance, tech. Si ma duce in mai mult de un loc relevant.

See Also

, declara Usher.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top