Now Reading
Nelly Furtado: videoclip + album nou

Nelly Furtado: videoclip + album nou

Nelly Furtado isi va lansa cel mai nou material discografic ce poarta titlul sugestiv ‘The spirit indestructible” pe data de 19 iunie prin casa de discuri Interscope Records. Artista si-a adus aportul in scrierea versurilor fiecarui track de pe noul album si a lucrat cu producatori precum: Rodney Jerkins, Bob Rock si John Shanks.

Am inceput sa scriu noile piese in perioada lansarii albumului meu in spaniola. Ma simteam foarte fresh, foarte inspirata in a scrie din nou in engleza. Acest album vorbeste despre pozitivism, tinerete, energie si eliberarea spiritului. Imi doresc ca oamenii sa traiasca aceste piese exact in modul in care am facut-o eu atunci cand le-am scris. Vreau sa sariti, sa dansati, sa tipati, sa radeti, sa plangeti, si sa impartasiti vibe-ul pozitiv, dand muzica la maxim oriunde va aflati,

a declarat artista.

Tracklist-ul noului album semnat Nelly Furtado, ‘The spirit indestructible” se prezinta astfel:

1. Spirit Indestructible
2. Big Hoops (Bigger the Better)
3. High Life feat. Ace Primo
4. Parking Lot
5. Something feat. Nas
6. Bucket List
7. The Most Beautiful Thing feat. Sara Tavares
8. Waiting For the Night
9. Miracles
10. Circles
11. Enemy
12. Believers |

See Also

13. Hold Up
14. End of the World
15. Don’t Leave Me
16. Be OK feat. Dylan Murray
17. Thoughts feat. The Kenyan Boys Choir
18. Thoughts (Tiesto Remix)

Astazi artista a lansat si videoclipul primului single lansat de pe acest material muzical, “Big hoops (The bigger, the better)”, un videoclip in care Nelly arata senzational:

What's Your Reaction?
In Love
Not Sure
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top