Acum citește
Discul de Aur pentru Sasha Lopez in cadrul International Music Summit 2012

Discul de Aur pentru Sasha Lopez in cadrul International Music Summit 2012

Desfasurata in mod traditional in Ibiza, conferinta aduna cele mai importante nume ale scenei muzicale internationale.

Sasha Lopez si Cat Music au fost premiati la editia din acest an a IMS cu Discul de Aur pentru peste 40.000 de unitati vandute ale piesei “All My People” in Canada, prin Sony Music.

IMS – International Music Summit are loc in fiecare an la sfarsitul lunii mai si aduna intr-un singur loc cei mai relevanti reprezentati ai muzicii electronice, cat si artisti. Evenimentul este format din prezentari, interviuri, dar si petreceri si demonstratii live.

Vezi și

In cadrul acestor premii, Cat Music a primit Discul de Aur pentru vanzarile piesei “All My People”, produsa de catre Sasha Lopez. In Canada, partenerul Sony Music reprezentant de Dan Andrews a inmanat Discul de Aur acordat pentru peste 40.000 de unitati vandute reprezentantilor Cat Music – Dan Popi si Marian Soci.

Programul IMS de anul acesta este extrem de plin, iar cei invitati sa sustina prezentari si sa acorde interviuri, sunt artisti de renume care au marcat scena internationala a muzicii electronice. Printre acestia se afla si Georgio Moroder – o emblema a muzicii electronice, care va oferi un interviu exclusiv in ziua de vineri cat si Daniel Miller (Mute Records), WILL.I.AM (Black Eyed Peas) sau celebrul Danny Tenaglia, care va vorbi despre recentul anunt legat de “demisia” sa de pe scena electronica.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus