Now Reading
Single: Kylie Minogue – “Timebomb”

Single: Kylie Minogue – “Timebomb”

Presa internationala a fost luata astazi prin surprindere de lansarea unui nou single Kylie Minogue. Intitulat Timebomb, noua piesa face parte din campania K25 prin care artista aniverseaza 25 de ani de cariera.

Videoclipul piesei a fost filmat luna trecuta in zona Soho si a generat haos pe strazile aglomerate ale Londrei, lasand multe semne de intrebare legate de ce anume se filmeaza. Regizat de Christian Larson, clipul include scene ravasitoare, iar prezenta lui Kylie este joviala, fresh, tinereasca si vesela.

K25 este o campania pornita de Kylie pentru a aniversa cei 25 de ani de cariera in muzica. Pana acum, cantareata a postat video-uri surpriza in fiecare luna. De asemenea, a sustinut o multime de concerte unde aceasta a interpretat piese pe care nu le includea de obicei in marile sale prestatii.

Cel mai recent album Kylie Minogue este intitulat Aphrodite si inca poate fi cumparat din magazinele de specialitate prin Media Services. Discul contine piese precum “All The Lovers”, “Get Outta My Way” sau “Better than today”.

See Also

Pe 4 iunie, EMI Music va lansa un nou material Best Of, intitulat “The Best of Kylie Minogue”, care va contine cele mai indragite piese lansate de artista pana in prezent.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top