Now Reading
Concert incendiar Heaven in cadrul celei de a treia editii a festivalului “Armoniile Dunarii ” Braila

Concert incendiar Heaven in cadrul celei de a treia editii a festivalului “Armoniile Dunarii ” Braila

In aceasta seara, Adina, Roxana si Aliona, frumoasele si talentatele fete din trupa Heaven, au fost din nou oaspetele orasului care intotdeauna le va primi cu bratele deschise si cu zambetele pe chipuri, Braila, in cadrul celei de a treia editii a fesivalului de muzica usoara pentru copii, Armoniile Dunarii.
Dupa lansarea unui nou single, “Sunshine” si a unui show senzual, impreuna cu patru superbe dansatoare, Heaven au venit sa isi incante publicul brailean cu cele mai cunoscute hituri ale sale dar si sa cante, la Casa Tineretului din Braila, in premiera noul single, “Sunshine”, o productie Heaven si Catalin Dascalu si o piesa noua, de club, intitulata ” Need you”.
De la “Du-ma pe o stea” sau “Ce ascunzi in ochii tai”, piese de pe primul album semnat Heaven, pana la “Sexy girl” piesa ce a ajuns hit atat la noi cat si peste hotare, “Dynamite”, sau, precedentul single, ‘Party”, fetele au fost insotite de vocile si ropotele de aplauze din partea publicului.

Si pentru ca voi, Heaven, ne-ati multumit in timpul show-ului vostru pentru sustinerea acordata, noi vrem sa va multumim pentru ca imaginea artistului uman inca nu s-a pierdut in showbizul romanesc.

See Also

Va lasam cu o frumoasa galerie de poze, iar pe fetele de la Heaven, le asteptam din nou curand in Braila.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top