Now Reading
Suedia – Loreen – castigatoarea Eurovision 2012 / Romania pe locul 12

Suedia – Loreen – castigatoarea Eurovision 2012 / Romania pe locul 12

In aceasta seara, asa cum era asteptat de Europa de foarte multa vreme ( si asa cum erau facute cartile, spunem noi, nu neaparat datorita vocii), Loreen , reprezentanta Suediei si a sa “Euphoria” au castigat editia din acest an a Eurovisionului, desfasurat la Baku – Azerbadjan.
Romania s-a clasat pe locul 12, insa cred ca nici nu meritam mai mult, atat timp cat alte piese si prestatii scenice, cum a fost exceptionala performanta artistica a Spaniei, care trebuia sa fie in top 3, s-a clasat mult mai jos in clasamentul final.

Mandinga, trupa reprezentanta a tarii noastre, s-a clasatpe locul 12, in ciuda tuturor gafelor din experienta de la Baku, experienta care in finala a fost la cotele cerute de un asemenea eveniment de anvergura europeana.

Top 3 din clasamentul final a aratat astfel:

3. Serbia

2. Rusia

See Also

1. Suedia

Concluzia finala este ca indiferent de vremuri sau de eleganta prestatiei artistice, tarile vor continua sa isi acorde voturile strict pe criterii geo-politice.
Anul viitor ne vedem la Stockholm ( ultima data cand Suedia a organizat Eurovisionul fiind in 2000).
Iar mesajul nostru pentru Mandinga ar fi: luati ce e mai bun din aceasta experienta si tineti-va fanii aproape, ei sunt cei care, indiferent de acest rezultat, va vor sustine pana la capat!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top