Now Reading
New project: Mr Alama & Ligia – “Greek lover”

New project: Mr Alama & Ligia – “Greek lover”

Compania Live Artist lanseaza un nou proiect muzical : Mr. Alama & Ligia – Greek Lover, primul lor single fiind produs chiar de Mr Alama si Ligia, o piesa cu influente balcanice perfecta pentru vara.
Siakas Evangelos ( Mr. Alama ) este jumatate roman jumatate grec; a inceput sa faca muzica de la 14 ani (instrumentale,versuri,linii melodice si mix-master) iar stilul cu care a inceput a fost Hip Hop. Din 2008 s-a axat doar pe productie muzicala dance-house.
Ligia Moldovan a inceput sa cante de la varsta de 8 ani iar pana in prezent are numeroase premii la diferite festivaluri, precum Mamaia Copiilor – locul 1 dar si la festivalul de muzica usoara Mamaia – sectiunea interpretare – locul 3.

In prezent colaborez cu Mr.Alama ,lucram impreuna de aproximativ 3 ani,perioada in care am muncit neincetat si am incercat sa gasim o cale de a iesi pe piata muzicala . Vom munci in continuare cat de mult se poate, pentru a ajunge unde ne-am propus, iar piesa “Greek Lover” este un rezultat al muncii noastre de care suntem foarte mandri.

, a declarat Ligia.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top