Holograf: discul de aur pentru “Love Affair” + aparitie surpriza in concertul ” Lala summer love”

Duminica, in cadrul emisiunii “Danut SRL”, moderata de Dan Bittman, colegii de trupa ai acestuia au venit pentru a canta cel mai nou single semnat Holograf, “Cat de departe”. In acceasi editie, fanii au putut urmari si clipul piesei, lansat de curand.

Imediat dupa ce au terminat de cantat, membrilor trupei li s-a facut o surpriza de zile mari, despre care absolut niciunul dintre ei nu banuia. Un reprezentant al casei de discuri MediaPro Music, a intrat in platoul emisiunii si le-a inmanat un trofeu! Este vorba despre Discul de Aur, acordat trupei Holograf pentru 10.000 de unitati vandute ale albumului “Love Affair”!

Noul material discografic al trupei, a fost lansat la inceputul anului, pe 24 februarie, in cadrul unui concert extraordinar sustinut la Sala Polivalenta. La doar trei luni de la lansare, “Love Affair” s-a dovedit a fi unul dintre cele mai cautate si cumparate albume romanesti.

See Also

Dupa aparitia intr-unul din episoadele indragitului serial “Pariu cu viata” si colaborarea cu LaLa Band pentru videoclipul “Cat de departe”, trupa Holograf si va face aparitia aproape de finalul concertului “LaLa Summer Love” de pe 3 iunie. Acestia vor canta celebra piesa “Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, pe care au interpretat-o si alaturi de Vlad Gherman in “Pariu cu Viata” iar ce-a de-a doua va fi, bineinteles, “Cat de departe”, cel mai nou single al trupei.

Fanii trupei-vedeta a serialului “Pariu cu Viata”, difuzat de Pro TV, dar si fanii HOLOGRAF, au acum ocazia sa-si vada idolii intr-un nou concert incendiar! Acestia isi pot achizitiona biletele din aceleasi puncte: reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro .

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top