Now Reading
Piesa noua: Alexander Rybak & Paula Seling – “I’ll show you”

Piesa noua: Alexander Rybak & Paula Seling – “I’ll show you”

Dupa succesele inregistrate la Eurovision, Alexander Rybak castigand in 2009 acest concurs, Paula Seling obtinand locul trei pentru Romania in 2011, si dupa colaborarea de succes pe care au avut-o la X Factor Romania, cei doi muzicieni au fost astazi invitatii show-ului matinal “Neatza cu Razvan si Dani” pentru a-si prezenta in premiera piesa la care au lucrat pentru mai bine de 7 luni.
Fascinati de talentul reciproc, cei doi s-au gandit, dupa participarea lui Alexander la X Factor Romania, in calitate de invitat special al juriului in semifinale sa realizeze si o piesa impreuna.
Aceasta se numeste “I’ll show you”, are puternice accente clasice, ce se imbina perfect cu vocea Paulei si o ascultati si voi in cele ce urmeaza:

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (3)
  • Vai cat imi place piesa!! <3<3<3
    Abia astept sa apara si varianta inregistrata ca sigur se aude mai bine! Imi place mult de Alexander Rybak si as vrea sa aiba concerte cu Paula!!
    Bravo, felicitari pentru minunta piesa!

  • O melodie superba, Paula mi-a placut de cand am vazut-o prima data pe scena la Mamaia in 1997, de Alex m-am indragostit in 2009 la Eurovision, si ador ca s-au intalnit pentru a crea minunatia asta de piesa! Felicitari, va iubesc si vreau sa platesc bilet la concerte! 30 mai 2012, o zi care va ramane in inima mea pentru totdeauna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top