Now Reading
“Truth or dare” – primul parfum al Madonnei acum si in Romania

“Truth or dare” – primul parfum al Madonnei acum si in Romania

Creat impreuna cu parfumierul Stephen Nilse, primul parfum ce poarta semnatura “Reginei Muzicii Pop” este denumit dupa turneul si filmul realizate de ea la inceputul anilor ’90.

Noul Truth or Dare a iscat deja controverse, prin spotul de promovare extrem de provocator,pe a carui coloana sonora se regaseste piesa Girl Gone Wild, cel de-al doilea single de pe noul album MDNA.

Am fost obsedata dintotdeauna de parfumuri si mi-am dorit de ani de zile sa creez ceva personal, care sa fie o expresie a stilului meu, dar cu care sa relationeze si alti oameni. Mi-am dorit ceva clasic si atemporal, dar in acelasi timp modern. Cea mai veche amintire cu mama mea este parfumul ei, pe care il port cu mine peste tot.Ea mirosea intotdeauna a gardenie si tuberoze, o combinatie intensa, feminina si misterioasa. Am vrut sa recreez aceasta aroma, adaugandu-i ceva proaspat si nou. Ceva onest si indraznet – de aici vine si numele Truth or Dare“, a povestit Madonna despre conceptul din spatele aromei Truth or Dare.

See Also

In Romania, parfumul “Truth or Dare” se gaseste exclusiv in lantul de magazine Marionnaud.Fiecare achizitie a apei de parfum “Truth or Dare” by Madonna la 50 sau 75 ML este insotita de un cadou special: noul album MDNA!
Oferta este valabila incepand cu 28 Mai 2012, in limita stocului disponibil.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top