Now Reading
Markus Schulz si Aimi filmeaza in Bucuresti videoclipul single-ului ‘Caught’

Markus Schulz si Aimi filmeaza in Bucuresti videoclipul single-ului ‘Caught’

Pe 19 mai la New York in cadul unuia dintre cele mai importante evenimente dedicate muzicii electronice, Dj-ul Markus Shultz si-a prezentat remixul official al viitorului single pe care il va lansa in aceasta vara. Piesa este o colaborare cu frumoasa Aimi pe care dj-ului o apreciaza foarte mult si va face parte de pe primul album al lui Markus, intitulat “Scream”.
Am lucrat perfect cu Markus. Este un profesionist si unul dintre cei mai buni Dj-ii ai lumii! Caught se numeste piesa la care am lucrat impreuna si este primul single lansat de pe viitorul lui album!” a declarat Aimi la acea vreme.

Acum, cei doi sunt in plina filmare a videoclipului acestui single, ce este regizat de Iulian Moga si se filmeaza zilele acestea in centrul vechi al capitalei.
Am fost foarte norocos sa o descopar pe Adina, este un compozitor fantastic si are o voce minunata. Prima data cand am auzit-o cantand, am ramas surprins. Eu citesc cu atentie ideile scenariului unui videoclip si cand le-am vazut pe cele ale regizorului din Bucuresti, am spus ca este foarte tare! Asta vreau sa fac! Cred ca viziunea regizorului este cea care ma face nerabdator sa filmez acest videoclip aici, in Bucuresti., a declarat Markus Schulz.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top