Now Reading
Vunk a lansat o piesa addictive – “Scapa-ma de ea”

Vunk a lansat o piesa addictive – “Scapa-ma de ea”

Vunk, una dintre cele mai apreciate trupe romanesti ale momentului, “loveste” cu un nou hit! Dupa marele succes de care s-au bucurat cu single-ul “Pleaca!”, piesa ce a ajuns sa fie cea mai difuzata de posturile de radio mainstream de la noi, Vunk s-a pus pe treaba si au, pe langa un nou single numit “Scapa-ma de ea”, si videoclipul acestuia aproape finalizat.

“Scapa-ma de ea” are parte, deja, de aprecieri pozitive atat din partea fanilor cat si din partea publicului de specialitate. Noul hit al verii, semnat Vunk, este o piesa de care, realmente, nu mai poti scapa, aceasta revenindu-ti continuu in minte imediat dupa ce o asculti!

Incepem vara cu un cantec pentru orice anotimp. Din reactiile de pana acum, este piesa de care nu mai scapi, iti ramane undeva in minte si o fredonezi fara sa-ti dai seama. “Scapa-ma de ea” este primul single pe care il lansam de pe albumul pe care o sa-l scoatem in toamna. Videoclipul piesei este, deja, filmat si va aparea in doua saptamani. Sper ca nici piesa asta sa nu-i scape nimanui din vedere si din auzite:)a declarat Cornel Ilie.

Mai mult decat atat, maine, 8 iunie, in Craiova, are loc evenimentul Romanian Music Awards 2012, unde trupa VUNK este nominalizata la trei categorii: “Best Rock”, “Best Live” si “Best Song”!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top