Now Reading
Andrei Leonte, castigatorul X Factor, canta la KidsFest 2012

Andrei Leonte, castigatorul X Factor, canta la KidsFest 2012

Andrei Leonte, castigatorul primului sezon X Factor, urca la sfarsitul saptamanii viitoare pe scena KidsFest, alaturi de Smiley si Hi-Q. In perioada 16-17 iunie 2012, in Parcul Unirii, va avea loc prima editie a festivalul “Lumea lui P*ET – Kids Fest”, eveniment dedicat in exclusivitate celor mici.

Printre cei care le vor canta povestea lor celor mici si celor mari veniti la evenimentul din Parcul Unirii se va numara si Andrei Leonte. Andrei a castigat primul sezon al show-ului X Factor de la Antena 1, iar acum, la mai putin de o jumatate de an de la obtinerea titlului X Factor si a celui mai mare premiu din istoria show-urilor de acest gen din Romania, Andrei este in plina ascensiune. Tanarul artist a lansat deja doua melodii, fiind invitat sa cante la nenumarate evenimente din Bucuresti, dar si din tara.

Andrei Leonte se va alatura astfel lui Smiley si celor de la Hi-Q in programul festivalului Lumea lui P*ET – KidsFest, un eveniment ce promite participantilor doua zile de basm din care nu vor lipsi muzica live, jocurile, concursurile, piesele de teatru, precum si o serie intreaga de alte surprize pregatite de amfitrionul evenimentului, P*ET – prietenul extraterestru.

See Also

Prezentat de Betty Ice, festivalul are loc in perioada 16-17 iunie, in Piata Unirii, biletele fiind disponibile online pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta la pretul 25 de lei pentru copii, 40 de lei pentru parinti sau 90 de lei pentru doi adulti si un copil. Detalii suplimentare despre eveniment sunt disponibile si pe pagina oficiala de facebook.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top