Now Reading
Piesa noua: Bere Gratis – Povestea Mea Remix

Piesa noua: Bere Gratis – Povestea Mea Remix

Dj Almud a remixat cel mai recent single Bere Gratis, “Povestea mea”, piesa ce prefateaza noul album, “In fata ta“.

Povestea acestui material este de fapt povestea fiecarui album in parte. In momentul in care ai strans mai multe idei, ai acumulat noi experiente in viata ta, acestea sunt gata sa iasa la suprafata, transformate in cantece, oglindind sufletul artistului, asa cum este el, la acel moment/perioada.

Noul material discografic iese pe piata pe 14 iunie, in exclusivitate cu Gazeta Sporturilor, si se va gasi la toate chioscurile de ziare din intreaga tara.

Am lucrat la acest album inca din 2010, incepand chiar cu piesa ce da titlul, “In fata ta”. Apoi, in 2011, am inregistrat “Ringul de dans”, un indie-pop pigmentat cu elemente electronice. A fost, de fapt, primul cantec gata de pe acest material. Restul pieselor au fost facute in perioada ianuarie – mai 2012. In total, au fost 15 cantece din care am ales 9, cele ramase pe dinafara, din diferite motive, avand sanse sa fie incluse pe un viitor album. Credem ca piesa “In fata ta” ne reprezinta cel mai bine, atat prin muzica cat si prin text. Este un cantec sensibil, dar care respira si forta in acelasi timp, caracteristicile principale ale muzicii BG.

Enjoy and SHARE!:)

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top