Now Reading
Album preview: Maroon 5 – “Overexposed”

Album preview: Maroon 5 – “Overexposed”

Cel mai nou album al trupei Maroon 5 va fi lansat in doua saptamani pe data de 25 iunie.
Weekend-ul acesta a fost facut public un preview de pe acest nou material discografic, care a fost descris drept cel mai divers album al trupei de pana acum, si care a fost produs in intregime de catre maestrul Max Martin.
Albumul contine super hit-ul “Moves like Jagger”, realizat in colaborare cu Christina Aguillera, si single-ul “Payphone” ce a adus trupei Maroon 5 distinctia de “cel mai bine vandut single al unei trupe” in cadrul American Billboard Charts.

Maroon 5 – “Overexposed” Tracklist :

01. “One More Night”
02. “Payphone” (feat Wiz Khalifa)
03. “Daylight”
04. “Lucky Strike”
05. “The Man Who Never Lied”
06. “Love Somebody”
07. “Lady Killer”
08. “Fortune Teller”
09. “Sad”
10. “Tickets”
11. “Doin’ Dirt”
12. “Beautiful Goodbye”
13. “Wipe Your Eyes”
14. “Wasted Years”
15. “Kiss”
16. “Moves like Jagger”

See Also

What's Your Reaction?
In Love
Not Sure
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top