Now Reading
HOT! Videoclip: Sore – ‘Different’

HOT! Videoclip: Sore – ‘Different’

Dupa ce “a facut diferenta” si a intrat in playlist-urile tuturor posturilor de radio mainstream de la noi cu single-ul “Different”, Sore a filmat si un videoclip, in regia lui Iulian Moga. Cu o imagine foarte fresh, un mesaj puternic si foarte multa culoare, videoclipul piesei “Different” a fost filmat in Londra, pe parcursul unui week-end intreg.

Prin piesa mea, le transmit celor care ma asculta ca n-au de ce sa se ascunda in spatele stereotipurilor, pot fi ei insisi fara teama, pentru ca daca toti ne-am simti bine in pielea noastra si nu ni s-ar spune cum sa ne purtam, ce sa facem, poate ca s-ar mai renunta la invidii si rautati. Piesa se centreaza in jurul unei povesti de dragoste, fata care ii spune baiatului ca e independenta, ca nu poate fi scoasa de pe drumul ei, asa cum sunt si eu. Si ca daca baiatul o accepta in viata lui, trebuie sa o accepte asa cum e, pentru ca ea nu va juca un rol doar ca sa ii fie pe plac. Cred ca povestea asta am trait-o toti la un moment dat.. a declarat Sore.

Piesa “Different” a fost compusa de HaHaHa Production, impreuna cu Sore, in felul acesta artista devenind cowriter. In plus, dupa cum déjà stiti, noul single si de participarea lui Alex Velea.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top