Now Reading
Videoclip: Matteo feat Stella – “Push it”

Videoclip: Matteo feat Stella – “Push it”

Dupa ce si-a lansat noul single “Push It” , pentru care a ales sa faca un feat. cu Stella, vocea feminina ce s-a remarcat alaturi de Dj Andi, Matteo vine si cu videoclipul piesei, regizat chiar de iubita lui.

Pentru noul clip, echipa de productie a folosit cinci locatii iar filmarile au durat doua zile. Marea majoritate a personajelor din clip sunt, de fapt, prietenii lui Matteo, printre care si cativa dansatori din “Baletul Edi Stancu”, pe care artistul i-a cunoscut prin intermediul iubitei lui, Roxana.

Roxana Paulica, alaturi de care Matteo traieste o frumoasa poveste de iubire, de cativa ani buni, face parte din echipa Monei Segall, producatoarea celor mai de success proiecte si show-uri tv din Romania. Prin natura domeniului, Roxana a cunoscut o multime de regizori de videoclipuri si a avut ocazia sa ia parte la astfel de filmari. Pe parcursul timpului, job-ul acesteia a devenit tot mai complex, Roxana facand parte din echipa ce a realizat productii mari ale Pro TV-ului, precum: “Dansez pt tine”, “Masterchef”, “Romanii au talent”, “Vocea Romaniei”

See Also

Mi-am dat seama ca imi doresc ca Roxana sa faca urmatorul meu clip, in momentul in care a facut un film, pentru una din prietenele ei cele mai bune. A realizat un film de 30 de minute despre toata gasca de prieteni, care i-a lasat pe toti, in frunte cu mine, cu gura cascata. A filmat si montat cadru cu cadru, si a reusit, subtil, sa faca pe oricine il viziona, sa rada, sa planga, si sa aiba stari foarte frumoase . Atunci am stiut ca taletul ei imi va folosi enorm la urmatorul clip…so here we are 🙂

, a declarat Matteo.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top