Now Reading
Noul single Eli ft. Kamelia Vara Rece

Noul single Eli ft. Kamelia Vara Rece

Eli lanseaza cel mai nou single Vara Rece ft. Kamelia. La doar 25 ani Eli are la activ 4 videoclipuri si peste 20 de single-uri lansate pe internet deoarece dupa cum spune el “Fanii sunt acolo!”. Instrumentalul si productia sunt semnate George Hora iar textul ii apartine lui Eli.

Eli l-a cunoscut  pe George Hora pe vremea cand era inca elev de liceu,  iar impreuna au realizat mai multe piese printre care si cunoscuta piesa Pentru Bebeluse. Au urmat numeroase single-uri si colaborari, iar in 2010 primul videoclip la piesa Fiecare face ce Vrea.

La fel ca toti artistii de succes Eli se inspira din experientele proprii iar in ianuarie 2012 piesa Azazel a fost inspirata de manifestatiile politice din tara si dinTimisoara.

Odata cu venirea primaverii, si tonul muzical s-a mai incalzit iar in luna mai Eli, Kamelia si George Hora au inceput sa lucreze la Vara Rece.

“Totul a inceput de la un instrumental realizat de George acum ceva vreme. Stiam de la inceput ca se numeste Vara Rece, iar dupa ce Kamelia a inregistrat refrenul, am inceput sa lucrez la text. Inspiratia a venit chiar din viata mea, dintr-o experienta traita pe care am decis sa o pun in versuri. “

See Also

Pe Eli il gasiti pe pagina oficiala de facebook, iar piesa o puteti asculta aici:

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top