Now Reading
Dereck a lansat videoclipul piesei “Siente” (remix)!

Dereck a lansat videoclipul piesei “Siente” (remix)!

In urma cu cateva saptamani Bogdan Radion Mihai alias Dereck a filmat cel de-al treilea videoclip, la remix-ul piesei “Siente”.

Filmarile au durat doua zile si s-au desfaurat in doua locatii diferite. “Primele filmari au avut loc la Sibiu, unde am avut si un accident de masina. Pentru cea de-a doua locatie am cautat un strand pentru filmari, departe de lumea dezlantuita a Bucurestiului. Pana la urma am gasit unul la piscina din Paulesti, Prahova, unde am filmat peste 14 ore intr-o mare caldura. A trebuit sa rezist la peste 40 de grade, imbracat in sacou. Am filmat totusi in picioarele goale si m-am simtit bine alaturi de tinerii cu care apar in videoclip. Timp de doua zile am suportat caldura insa am reusit sa filmam un super videoclip”, ne-a marturisit tanarul de 22 de ani. Si tot el ne-a spus si povestea clipului.

„Dupa ce ma despart de iubita sunt invitat la un party de vara la piscina.Aici incerc sa uit de toate problemele amoroase si sa ma distrez cu prietenii mei”, povesteste solistul.

See Also

Filmarile s-au desfasurat pe parcursul a doua zile calduroase, in care Dereck a rezistat temperaturilor infernale de afara!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top