Now Reading
ROA au zguduit zidurile cetatii din Brasov la Solid Like Rock 8

ROA au zguduit zidurile cetatii din Brasov la Solid Like Rock 8

Peste 2500 de oameni au cantat “Ne Place” weekendul trecut in Brasov. ROA a sustinut unul dintre cele mai tari show-uri la festivalul Solid Like Rock, ajuns la editia a 8-a. Desfasurat pe 16 iunie la Brasov, in Cetatea Brasov, evenimentul a adunat cele mai bune trupe romanesti ale momentului actual, dar si nume internationale.

Solid Like Rock 8 i-a avut ca headlineri si pe ROA, care au reusit sa rupa barierele show-urilor clasice si sa zguduie zidurile cetatii din Brasov cu Europa, Big Boy, Sonata In La Minor, Ne Place, Aripi In Vant, Natiune De Emsii, cat si cu 4 piese in premiera, titluri ce vor intra pe albumul nou care urmeaza sa fie lansat in aceasta toamna.

Sustinuti de mii de oameni, ROA au umplut de energie un loc plin de istorie. Concertul a inceput la ora 01:00, cand deja cetatea era arhiplina si alte sute de oameni asteptau la intrare. Ca de obicei, Live Act-ul ROA ne-a aratat cum techno-ul se imbina perfect cu breakbeat-ul iar elementele specifice de dubstep au facut multimea sa explodeze.

Desi au fost nevoiti sa sustina concertul doar o ora din motive organizatorice, au demonstrat ca esentele tari se tin in sticlute mici, iar in cele 60 de minute au concentrat o intreaga forta si energie muzicala.

See Also

Cu aceasta ocazie, au reusit sa filmeze si cadre ce vor fi integrate in noul clip al piesei “DAIA”, care va fi lansat pe 1 iulie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top