Now Reading
Videoclip: Blaxy Girls – “Mi-e dor”

Videoclip: Blaxy Girls – “Mi-e dor”

Pustoaicele rebele din industria showbizului romanesc, care intre timp au devenit adolescente in toata firea, revin cu un nou single, un nou videoclip si o schimbare de look.
Rucsy, Diana, Cristina, Ana si Gela, cu un look fesh si foarte sexy au lansat astazi cel mai nou clip al piesei ‘Mi-e dor” compusa de cel ce este tutore muzical, Costi Ionita.
Clipul filmat in regia lui Anthony Icuagu surprinde si secvente making of, pentru ca fetele si-au dorit o poveste simpla, menita sa le aduca din nou aproape de fanii lor.

Vrem a multumi tuturor oamenilor care au avut si au in continuare grija sa ne simtim perfect! Va iubim! Lilia Raicu pentru imbracamintea superba, Costi Ionita pentru muzica frumoasa, Simona Dumitrascu pentru ca ne-a invatat ce inseamna cu adevarat munca in echipa, Catalin Muraru pentru ca a avut incredere in visul nostru, Monica Iliescu mama noastra si nu in ultimul rand Anthony Icuagu pentru ca a reusit sa contureze o alta imagine a fiecareia dintre noi! Enjoy it like we do!:*, au declarat Blaxy Girls pe pagina lor oficiala de Facebook.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (2)
  • superclip! misot s-au facut tipele astea. si’nainte’mi placeau dar acum sunt si mai frumoase. melodia o stiam si o ascult cu placere ca si celelalte melodii ale lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top