Now Reading
Lady Gaga – 100% provocatoare in numarul din iulie al revistei australiene “Maxim”: ” Dormitorul este scena mea, una pe care nu aveti voie sa o vedeti”

Lady Gaga – 100% provocatoare in numarul din iulie al revistei australiene “Maxim”: ” Dormitorul este scena mea, una pe care nu aveti voie sa o vedeti”

A devenit una dintre cele mai intrigante figuri din industria muzicala worldwide si acum si-a adus stilul sau unic in numarul de iulie al revistei Maxim – Australia.
Artista a realizat un pictorial de senzatie, lasandu-se fotografiata de Reninio Maifredi si a vorbit despre aproape tot…de la admiratia sa pentru Britney Spears, pana la visul de a face toata lumea gay.

Aveam 13 ani cand Britney a devenit un star. Impreuna cu prietenii mei obisnuiam sa merg saptamanal la TRL. Nu eram un superfan, eram uimita de nivelul de superfan creat de Britney. Imi placea sa ma uit la ea si sa iau parte la super show-ul ei. Imi doresc ca Britney sa readuca sentimentul pe care obisnuiam sa il am.

La concertele mele sunt foarte privata intr-un spatiu public, dar sunt si foarte protectiva. Scena este apartamentul meu, dormitorul este scena mea – doar ca sunt scene pe care nu aveti voie sa le vedeti. Cand lasi multi oameni inauntru, ei se joaca cu energia ta si totul devine un circ.

See Also

As fi o fata foarte fericita daca as putea face ca toata lumea sa fie gay.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top