Acum citește
CREIONUL: Tururi si contururi

CREIONUL: Tururi si contururi

Cea mai evidenta „ustensila” de infrumusetare: ce poate fi mai simplu decat a manui creionul, pentru a exprima personalitatea? In linie dreapta, pentru a fi la inaltimea subiectului…

O MINA BUNA (DE CREION)

Pentru a o alege bine, este important sa testati pe dosul mainii textura care va va conveni. Prea uscata nu marcheaza si riscati sa va raniti apasand prea tare, fara a se imprime. Prea grasa: liniile trasate se vor intinde. Veritabilul instru­ment de precizie este mina moale si ferma, suficient de maleabila pentru a urma Inspiratia degetelor, stiind sa sublinieze si estompeze.

TONUL POTRIVIT

O paleta infinita, pigmenti care parcurg toate registrele, de la mat la stralucitor, de la lucios la sidefat, adaugand privirii o profunzime incredibila. Tonurile sombru-pretioase inflacareaza irisurile albastre si verzi, subliniaza stralucirile de aur din ochii caprui sau maro mai inchis.

SFATUL LUI TERRY (BY TERRY)

…intotdeauna tineti pleoapa intinsa cu un deget, si treceti creionul de-a lungul pleoapei, pentru ca pigmentii sa adere mai bine.

Vezi și

Pe pleoapa inferioara, aplicati o linie destul de groasa la baza genelor, prelungita spre coltul exte­rior al ochiului, pentru a intalni dunga de sus. Privirea va fi alungita, marita si minunata!

SFATUL LUI NICOLAS DEGENNES | Givenchy

Ca la cinema: inainte de culcare, trasati o linie cu khol negru pe marginea interioara a conturului ochiului perfect demachiat: magic, va veti trezi cu ochii gata facuti, este suficient un betisor cu vata pentru a corecta conturul!

Ustensile si produse Creioanele merita o ascutitoare speciala: este exclus sa o utilizati pe cea folosita la creioanele de birou -este neigienic.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus