Now Reading
Hi-Q au filmat videoclipul single-ului “Soare”

Hi-Q au filmat videoclipul single-ului “Soare”

Hi-Q se va lauda in curand cu un nou videoclip pentru single-ul care se bucura de cele mai multe vizualizari pe canalul de Youtube – “Soare”.

Cea mai iubita piesa de pe noul album Hi-Q, “Cand Zambesti”, a fost aleasa de fani prin intermediul retelelor sociale sa se bucure de videoclip. Astfel, “Soare” va reprezenta cel de-al treilea clip de pe acest nou album, dupa “Strada Mea” si “Solo”.

Regizat de catre Dragos Bucur, aflat la prima experienta de acest gen cu Hi-Q, exprima intocmai mesajul piesei: o atmosfera de vara, in care sensibilitatea si caldura sunt elementele cheie, iar personajul principal este iubirea implinita.

Filmarile acestui clip au fost realizate pe A3 – autostrada Bucuresti – Ploiesti si au participat actorii Andreea Vasile, Andrei Mateiu, Andreea Mateiu, Eugen Lumezianu, Ana Bostan, Claudiu Dumitru, Silvia Morosanu, Florin Ilisie si Georgiana Stanciu.

See Also

“Soare” reprezinta cel de-al treilea videoclip al Hi-Q de pe discul “Cand Zambesti”, material lansat in lune aprilie. Discul prezinta o noua atitudine a trupei si atrage atentia printr-un sound nou, matur si potrivit pentru anul 2012.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top