Acum citește
La nunta sa Lora va purta pantofi semnati Mihai Albu

La nunta sa Lora va purta pantofi semnati Mihai Albu

Dupa o lunga perioada in care si-a dedicat energia si timpul exclusiv carierei sale muzicale, lansand single-uri de succes, filmand clipuri si sustinand concerte, Lora, una dintre cele mai reprezentative cantarete din industria muzicala romaneasca, va face cel mai important pas din viata ei, aceasta urmand sa se casatoreasca cu actorul Dan Badea.
Am fost curiosi sa aflam mai multe detalii legate de eveniment, asa ca Lora ne-a impartasit mici secrete, cum ar fi faptul ca pantofii pe care-i va purta sunt semnati Mihai Albu, artista indragind in mod deosebit creatiile acestuia.

Cat despre rochie, Lora declara: „Rochia este Rosa Clara colectia 2012, si chiar daca era a unui designer anonim, tot pe asta o alegeam. M-am indragostit de ea. O sa vedeti de ce :)”

Cat despre lista de invitati, viitorii miri inca mai lucreaza la ea, dar spun ca va contine, mai mult ca sigur, in jur de 300 de invitati. Ambii declara ca se simt mai mult nerabdatori, dar sunt siguri ca vor veni si emotiile odata cu apropierea nuntii.

Vezi și

Organizarea nu constituie o problema pentru Lora, deoarece „Ma ajuta domnisoarele de onoare, nasii, prietenii, dar cel care va tine fraiele petrecerii va fi Bogdan Jianu, sotul Juliei Jianu.” a adauat artista.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus