Now Reading
La nunta sa Lora va purta pantofi semnati Mihai Albu

La nunta sa Lora va purta pantofi semnati Mihai Albu

Dupa o lunga perioada in care si-a dedicat energia si timpul exclusiv carierei sale muzicale, lansand single-uri de succes, filmand clipuri si sustinand concerte, Lora, una dintre cele mai reprezentative cantarete din industria muzicala romaneasca, va face cel mai important pas din viata ei, aceasta urmand sa se casatoreasca cu actorul Dan Badea.
Am fost curiosi sa aflam mai multe detalii legate de eveniment, asa ca Lora ne-a impartasit mici secrete, cum ar fi faptul ca pantofii pe care-i va purta sunt semnati Mihai Albu, artista indragind in mod deosebit creatiile acestuia.

Cat despre rochie, Lora declara: „Rochia este Rosa Clara colectia 2012, si chiar daca era a unui designer anonim, tot pe asta o alegeam. M-am indragostit de ea. O sa vedeti de ce :)”

Cat despre lista de invitati, viitorii miri inca mai lucreaza la ea, dar spun ca va contine, mai mult ca sigur, in jur de 300 de invitati. Ambii declara ca se simt mai mult nerabdatori, dar sunt siguri ca vor veni si emotiile odata cu apropierea nuntii.

See Also

Organizarea nu constituie o problema pentru Lora, deoarece „Ma ajuta domnisoarele de onoare, nasii, prietenii, dar cel care va tine fraiele petrecerii va fi Bogdan Jianu, sotul Juliei Jianu.” a adauat artista.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top