Acum citește
Single: Fabio da Lera & Allenna – ” One more night”

Single: Fabio da Lera & Allenna – ” One more night”

Fabio Da Lera a debutat alaturi de Alex Mica cu single-ul “Mi Corazon” care a fost apreciat in mediul online acumuland peste 3 milioane de vizualizari pe contul Red Clover Media de YouTube.

Pentru cel de-al doilea single “One More Night” produs de Allexinno & Starchild, Fabio Da Lera a colaborat cu Alenna. Alenna a inceput sa cante inca din copilarie in corul scolii, iar mai tarziu a urmat cursurile scolii populare de arte “Cornesti” din Craiova. S-a facut remarcata la diverse concursuri printre care “Next Diva” si “X Factor”, iar in 2012 il intalneste pe Fabio Da Lera si pune bazele unui nou proiect muzical.

“Colaborarea cu Allexinno si Starchild a fost una foarte productiva si cu siguranta va continua pe viitor. Baietii ne sunt colaboratori, producatori cat si buni prieteni. Starchild este foarte creativ, iar Allexinno este un perfectionist pentru care fiecare detaliu conteaza si de la care am avut de invatat foarte multe.”, au spus Fabio Da Lera & Alenna.

Pentru coperta acestui single, Fabio Da Lera & Alenna au facut o sedinta foto in stilul anilor ‘40 realizata de catre Mihai Ion (Mihai Ion Photography) la Old Nick Pub (Bucuresti) cu ajutorul Gabrielei Mirea (make-up), a lui Thomas Olivier (hair), Rodi Vlad (styling) si Lashez (clothes).

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus