Now Reading
NEW PROJECT! Marta Daia – “Tic Tac Rande Vous”

NEW PROJECT! Marta Daia – “Tic Tac Rande Vous”

Marta Daia a renuntat la muzica clasica pentru muzica dance, debutand recent cu piesa “Tic Tac – Rande-vous”! Drumul de la muzica clasica pana aici nu a fost atat de lung…A fost doar inspirat de…MUZICA…pentru ca ea are un limbaj universal ce nu e despartit de nici o bariera.
Piesa “Tic Tac – Rande-vous” este produsa de Eduard Circota, compozitorul melodiei “Tornero” (Mihai Traistariu) pentru concursul Eurovision – Athena 2006.Vocea incredibila de peste 4 octave a artistului roman l-a inspirat sa construiesca un proiect special pentru un concurs de o asemenea anvergura. Piesa “Tornero” a ocupat locul 4 in concursul european dar marele castig a fost clasarea ei pe locul 1 la radiourile din multe tari europene: Grecia, Cipru, Malta, Suedia, Finlanda, Norvegia, Spania, Germania, Bulgaria, Ucraina, Rusia, Franta, Lituania etc. “Tornero” s-a bucurat de succes si in tari precum China, Mexic, Canada.

Dupa o colaborare indelungata cu DJ precum Edward Maya si Delyno a fost atras de muzica clubbing , electro si dub step. Intalnirea cu Marta Daia, l-a inspirat sa compuna “Tic Tac – Rande-vous”, o piesa energica si fresh. Marta Daia si ea absolventa a Academiei de Muzica sectia canto clasic, a avut curajul sa incerce un stil muzical contrastant cu muzica de opera pe care a studiat-o multi ani.
Frumusetea, talentul si sezualitatea ei ma fac sa cred in succesul proiectului Marta Daia – Tic Tac – Rande-vous. Asadar… bucurati-va de MUZICA. ” – a declarat Eduard Circota.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top