Now Reading
Filmari videoclip: Narcotic Sound & Christian D – “Vai”

Filmari videoclip: Narcotic Sound & Christian D – “Vai”

Weekendul care tocmai s-a incheiat a fost unul fierbinte atat la propriu, cat si la figurat pentru Narcotic Sound and Christian D. Celor doi li s-au alaturat atat Mamasita, cat si alte 15 domnisoare, iar astfel s-a conturat scenariul videoclipului “Vai”.

Plasata intr-un spatiu liber, actiunea are loc in Narcotic Village, o caravana de rulote in care baietii, alaturi de frumoasele lor mamasite isi traiesc viata, departe de agitatia orasului.

Atmosfera a fost una incendiara, atat din perspectiva prezentelor feminine, a scenariului, dar si a caldurii aproape insuportabile. Am filmat in camp deschis, unde temperatura depasea lejer 40 de grade Celsius. Putem spune ca a fost cel mai solicitant clip filmat de noi pana acum, insa rezultatul a meritat orice efort”, au declarat baietii.

See Also

Noul videoclip capteaza perfect esenta acestei veri, in care muzica pierde din duritate si se indreapta spre pasiune, dans si energie. Single-ul “Vai” se muleaza perfect pe acest nou trend, iar clipul va fi unul care va cere sa fie revazut de sute de ori.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top