Now Reading
Bogdan de la Crazy Win revine cu un nou proiect muzical

Bogdan de la Crazy Win revine cu un nou proiect muzical

Red Clover Media vi-l prezinta pe Marc Teyra, noul artist al casei de discuri. Primul lui single se numeste “Drama” si este o colaborare cu Airplace.

Marc Teyra nu este nimeni altul decat Bogdan de la Crazy Win care pentru revenirea pe piata muzicala si-a ales un nou nume de scena si un sound diferit fata de ce cantat alaturi de colegii lui de trupa. S-a indragostit de muzica la varsta de 7 ani cand a inceput sa cante la Palatul National al Copiilor din Bucuresti. In decursul anilor a fost premiat la mai multe festivaluri internationale si nationale de muzica usoara, San Remo Junior fiind unul dintre festivalurile la care a participat.

Succesul l-a cunoscut cu trupa Crazy Win, single-ul de debut “Beautiful Lover”, produs de Play & Win, reusind sa se mentina timp de 8 saptamani consecutive pe locul 1 in topurile muzicale romanesti. Momentan este stabilit in Canada si lucreaza cu diversi producatori pregatindu-se sa recucereasca publicul.

See Also

Muzica este tot pentru mine, fara muzica nu as mai fi “Eu “, iar in piesa “Drama” regasiti o parte din mine. Este o piesa sensibila care transmite un mesaj frumos, ca traiesti o drama de fiecare data cand persoana iubita este nefericita”, a spus Marc Teyra.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top