Now Reading
Mandinga si Liviu Hodor & Mona – invitati de seama in cadrul finalei Miss Romania din Italia

Mandinga si Liviu Hodor & Mona – invitati de seama in cadrul finalei Miss Romania din Italia

In perioada 21-22 iulie, in cadrul Rainbow Magic Land, cel mai faimos parc de divertisment din Italia, situat in Roma, cele mai frumoase romance se vor intrece in eleganta, stil si sex -appeal in cadrul finalei Miss Romania in Italia 2012.
In cadrul acestui eveniment, Mandinga, reprezentantii Romaniei la Eurovisionul din acest an,cei ce detin hitul latino al verii, “Zaleilah” si unul dintre cele mai apreciate proiecte muzicale dance la ora actuala, Liviu Hodor & Mona vor sustine doua recitaluri de senzatie pentru toti italienii si romanii veniti sa le sustina pe frumoasele noastre fete. Reamintim faptul ca Liviu Hodor si Mona si-au lansat recent cel mai nou single, “Je t’aime”, care este deja difuzat la toate posturile de radio din tara.
Miss Romania in Italia se afla deja la cea de-a cincea editie consecutiva, evenimentul fiind realizat de Asocia?ia Românilor din Italia (ARI), la care vor participa domnisoarele cu varsta cuprinsa intre 16 si 23 de ani, de origine romana, rezidente definitiv sau temporar in Italia.
ARI isi propune ca prin acest concurs sa aduca in fata opiniei publice din Italia frumusetea, inteligenta, talentul si sensibilitatea romancelor.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top