Now Reading
Jukebox a lansat videoclipul piesei “Cum Vrei Tu”

Jukebox a lansat videoclipul piesei “Cum Vrei Tu”

La foarte scurt timp dupa ce au filmat clipul piesei “Cum vrei tu (Numai Tu)”, Jukebox sunt gata sa arate publicului un clip de imagine, care reflecta intocmai stilul trupei.

Piesa, compusa de Nick Kamarera si Outffit, in studiourile NK Studio, vine cu un sound fresh, plin de energie pozitiva si plaseaza Jukebox din nou in centrul atentiei, asa cum ii sta bine oricarei trupe cu alura de “rockstar”.

Regizat de Eduardo Vasquez si scris de Silviu Ionita, clipul a fost filmat in centrul Bucurestiului, intr-o casa cu aura atemporala, in care toti membrii trupei s-au adunat pentru a reda atmosfera care inconjoara proiectul Jukebox in momentele de creatie, dar si cele de prietenie. In tot acest tablou a fost inclusa si o poveste de iubire, dar si o tunsoare noua aplicata solistului, Alex Vasilache, moment filmat si integrat intr-un mod amuzant in videoclip.

See Also

De asemenea, clipul a fost filmat alb-negru, iar aceasta lipsa de culoare creaza o atmosfera aparte, calda, misterioasa, cu usoare tente de film noir.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top