Now Reading
ROA vine cu un nou clip: D-AIA!

ROA vine cu un nou clip: D-AIA!

Dupa “Ne Place”, “Sonata in La Minor” si “Electronic Sympatique”,” D-AIA ” este titlul celui mai nou single ROA.

Noul videoclip ROA aduna intr-un singur loc toti oamenii care conteaza pentru trupa: publicul ROA, artistii pe care trupa-i simpatizeaza, regizori, fotografi, prieteni, colaboratori, DJ, oameni de radio, organizatori de evenimente, toti prinsi in cele mai naturale ipostaze.

Timp de patru minute, “D-AIA” se dezlantuie, construieste o atmosfera, o poveste si un mesaj cat se poate de clar si pozitiv. Ca de obicei, videoclipul a fost filmat si editat de membrul trupei Bogdan Popoiag. Atmosfera ramane in acelasi ton cu imaginea promovata de ROA pana in acest moment si de fiecare data cand il revezi, descoperi inca un amanunt, inca un personaj, inca un moment pe care, poate, chiar l-ai trait.

Cadrele clipului au fost surprinse in diferite locatii din Bucuresti, dar si din tara, de la petreceri, festivaluri, concursuri de skate, pe strada si practic, in orice loc care a putut reda perfect atmosfera care inconjoara zi de zi viata membrilor ROA.

Piesa “D-AIA” a fost scrisa, compusa si produsa de Cezar Stanciulescu (Junkyard) si Bogdan Popoiag (UNU’), cu versuri ce indeamna la party si anturaj.

See Also

Noul single va fi inclus pe cel de-al doilea album ROA ce urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an la Cat Music.


What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top