Now Reading
Sasha Lopez & Ale Blake feat. Broono, super show in Chile!

Sasha Lopez & Ale Blake feat. Broono, super show in Chile!

Sfarsitul lunii iunie le-a adus artistilor Sasha Lopez, Ale Blake si Broono un super show in Rancagua, Chile, in clubul Eivissa Club, unul dintre cele mai respectate din tara.
Un adevarat star al DJingului, Sasha Lopez a vizitat Chile in luna iunie, unde a fost primit cu bratele deschide de sute de oameni in unul dintre cele mai bune cluburi Chiliene.

Acompaniat de Ale Blake si Broono, Sasha Lopez a oferit chilienilor un live act incendiar, unde a prezentat hit-urile care l-au consacrat: All My People, Weekend sau Everybody Feels Alright. Completat cu hit-uri din repertoriul national, cum ar fi So Much Love, de la Fedde Le Grand, Avicii – Levels sau M-3ox feat. Heidrun – Beating Of My Heart, prestatia live a fost plina de energie si extrem de bine primita de public.

Sasha Lopez si-a inceput cariera de DJ la varsta frageda de 15 ani, iar rezidenta timp de 8 ani in clubul din orasul sau natal i-a adus experienta necesara pentru a realiza cele mai tari show-uri live. Sasha Lopez este unul dintre cei mai ravniti artisti romani pe plan international, iar toata vara 2012 va fi una plina de concerte peste hotare, in cele mai inedite locatii din lume, printre care Spania, Croatia, Italia, Cipru, Elvetia sau Slovenia.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top