Now Reading
Stefan Banica lanseaza videoclipul noului single “Nu e prea tarziu”!

Stefan Banica lanseaza videoclipul noului single “Nu e prea tarziu”!

Stefan Banica, unul dintre cei mai importanti si iubiti artisti din Romania, a lansat de curand un nou cantec, “Nu e prea tarziu”. Piesa reprezinta primul single de pe viitorul album semnat Stefan Banica, material discografic ce va fi lansat in toamna acestui an.
Astazi, artistul lanseaza si videoclipul piesei “Nu e prea tarziu”, pe care acesta l-a filmat chiar in studio, in timpul inregistrarii single-ului. Alaturi de Stefan Banica si intreaga sa echipa s-a aflat si o fana din Bucuresti, care a avut ocazia sa asiste si sa urmareasca, pas cu pas, tot procesul inregistrarii noului cantec semnat Stefan Banica.

Videoclipul piesei “Nu e prea tarziu” a fost filmat in studio chiar atunci cand am inregistrat piesa, ca sa surprindem atmosfera de lucru. Multi dintre cei care imi iubesc muzica mi-au scris pe facebook sau pe site ca si-ar dori sa poata asista la o sesiune de inregistrari, sa vada cum lucram. Si am ales, dintre cei care mi-au scris, o fata din Bucuresti, care face parte dintre prietenii de pe pagina mea de facebook – www.facebook.com/StefanBanicaOfficial – si care a stat alaturi de noi pe tot parcursul inregistrarii. Toti am fost relaxati, binedispusi, am ras si am cantat, ceea ce se poate vedea si in videoclip.a declarat Stefan Banica.
Nu e prea tarziu” e un cantec de dragoste in care am pus accent pe stare, emotie si versuri. Chitara electrica are un sound aparte si imbraca piesa intr-un stil vintage. Consider ca e un cantec binevenit in peisajul muzical actual si sper sa va placa, sa-l fredonati! In plus, vreau sa le multumesc tuturor celor care imi scriu, care sunt alaturi de noi si celor cu care interactionez pe pagina mea de facebook.a adaugat artistul.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top