Now Reading
Cei de la Mandinga au primit Discul de Aur pentru albumul “Club de Mandinga”

Cei de la Mandinga au primit Discul de Aur pentru albumul “Club de Mandinga”

Trupa Mandinga a lansat joi seara in clubul bucrestean Le Gaga albumul ”Club de Mandinga”, cel de-al cincilea material discografic din cei zece ani de viata ai formatiei . 12 piese noi, un remix spectaculos pentru hitul ”Zaleilah” si trei piese back to basics care ii vor surprinde pe fani.

Cat Music a oferit, prin Dan Popi, Discul de Aur pentru vanzarile in format digital realizate de hitul ”Zaleilah”, cel mai recent extras pe single de pe noul album „Club de Mandinga”. Elena, Alex, Chupi, Zach, Omar, El Nino si Tony au urcat pe scena pentru a primi Discul de Aur de la directorul casei de discuri, in aplauzele clubului devenit neincapator pentru fanii Mandinga veniti la evenimentul de lansare.

Cu peste 10.000 de descarcari, intr-un timp scurt, Mandinga a devenit una dintre cele mai de succes trupe romanesti. „Zaleilah” a intrat in heavy rotation la toate posturile de radio romanesti si a trecut granitele tarii. Piesele Mandinga se aud azi in peste 50 de t?ri, in cluburi si la posturile de radio. Printre locurile in care Mandinga este prezenta cu noile piese de pe „Club de Mandinga” se numara Israel, Spania, Azerbaidjan, Germania, Franta, Canada, Grecia, Japonia, India, Elvetia, Venezuela si Emiratele Arabe Unite.

See Also

“Multumim fanilor care ne-au fost aproape, multumim posturilor de radio care au difuzat Zaleilah si cluburilor care fac atmosfera pe noile noastre piese de pe Club de Mandinga. Acum Mandinga are o misiunea clara: playing happiness! Impreuna suntem siguri ca putem zambi si petrece mai mult”, declara Elena, solista trupei Mandinga.

“Club de Mandinga” include, pe langa hitul “Zaleilah”, si piese care aduna deja un numar impresionat de fani in retelele de socializare, printre care “Colours”, “Europarty”, “Papi chulo” si balada “Sulfetul zambea”. Toate piesele pot fi ascultate pe canalul oficial de YouTube Mandinga (youtube.com/MandingaOfficial).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top