Now Reading
Delia Matache @ Club Pantheon – Timisoara ( Recenzie + Poze )

Delia Matache @ Club Pantheon – Timisoara ( Recenzie + Poze )

Aseara Delia Matache a fost in Timisoara, in club Pantheon, unde a sustinut un concert de nota 10!

Melodiile noi precum Dale, Omadeo si ultimul single Weulla Wuella, dar si cateva mai vechi si cunoscute precum, Vino la mine, au smuls aplauze din partea publicului.

Club Pantheon a stat foarte bine si ieri seara la un capitol –  sonorizarea, care a fost perfecta. Nici o problema de sunet, nici o microfonie, nimic. Sunetul a fost atat de puternic, incat apa din piscina clubului vibra. Jocul de lumini a fost si el unul bun, desi probabil ca nu a contat atat de mult, pentru ca toata lumea era inghesuita in fata scenei sa-o vada mai bine pe Delia.

Publicul reactionat foarte bine, au facut multa galagie si au fredonat alaturi de Delia pana la ultima piesa. Cine a zis ca publicul roman nu e educat a gresit. Publicul vrea show, o voce care sa sune bine,, energie pozitiva si un om care da tot ce are pentru a-ti oferi o seara memorabila.

In anul 2002, Delia Matache a inceput sa isi contureze cariera solo. Cu numeroasele piese de succes lansate de-a lungul timpului, Delia este unul din putinii artisti din tara care a reusit sa ramana pe culmile succesului de la lansarea in industria muzicala pana in prezent. De curand, Delia, a lansat o piesa cu un al doilea videoclip regizat si filmat de ea , ce se bucura de un mare succes “Wuella Wuella” si se pregateste pentru auditiile X Factor incepand cu orasul Cluj-Napoca. Auditiile sunt deschise publicului deci , pe data 25-26 Iulie la Casa de Cultura a Studentiilor sunteti toti asteptati!

See Also

Va las cateva poze si videoclipul ultimului single!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • nici nu stiam ca o sa cante Delia cand am ajuns in Pantheon….dar sincer slabuta rau…canti 3 melodii ale tale si dupa o arzi coveruri…parerea mea ca e cam aiurea faza…oricum…nu as da bani sa o vad in concert nici de ar fi 2-3 lei intararea..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top