Now Reading
EXCLUSIV! Interviu Nonis G – “Aleg sa fiu exact ceea ce sunt – un MC si un DJ indragostit de MUZICA “

EXCLUSIV! Interviu Nonis G – “Aleg sa fiu exact ceea ce sunt – un MC si un DJ indragostit de MUZICA “

Desi o aparitie recenta in peisajul muzical romanesc, dupa colaborarile cu Heaven pentru piesa “Party”, si cu David Deejay pentru hitul ” Perfect 2″, Nonis se pare ca a dat boom-ul in vara aceasta, o data cu primul sau single oficial in postura solo, “Come with me”, piesa care este total ALTCEVA fata de ceea ce se asculta in prezent in Romania!
Probabil ca Nonis este mai mult cunoscut clubberilor, asta pentru ca are o istorie destul de lunga ca mc si dj in cele mai cunoscute cluburi din tara.
Pentru ca nu puteam lasa noul fenomen muzical sa ne scape, i-am luat lui Nonis un interviu in exclusivitate, si iata ce am aflat:

1. Hello, Nonis! Stim despre tine ca si mixat in mai multe cluburi din tara. In care dintre ele te-ai simtit cel mai in largul tau?

In general nu conteaza locul , importanti sunt oamenii . Ceea ce fac eu este despre si pentru ei ..

2.Ce feedback real ne poti da despre atmosfera de clubbing din cluburile din Romania la ora actuala, atat ca muzica promovata cat si ca public?

Cred cu tarie ca viata de noapte , implicit viata de club din Romania, a evoluat drastic in ultimii ani .Viteza cu care se schimba sound-ul, dar si stilurile muzicale nu sunt o problema pentru publicul din tara . Am lucrat cu multi dj si artisti din strainatate care mi-au confirmat toate aceste aspecte si au fost placut impresionati de Romania si atmosfera de clubbing de la noi.

3. Ce parere ai despre industria clubbing-ului ca stil de muzica de la ora actuala din Romania, fiind direct implicat in acest fenomen?

Dupa cum spuneam , parerea mea , ca om ce are contact permanent cu publicul consumator de gen , Romania este un trend-setter si asta se observa cu usurinta in toate topurile de specialitate din strainatate .

4. De ce ideea lansarii si propriului tau proiect muzical? Care iti sunt asteptarile in urma acestui proiect?

In decursul anilor am lansat piese pe net fara a le promova numaidecat in ideea unui proiect ( Nonis G – Never , Nonis G – Flyin away sau Nonis G – Shine – sunt doar exemple ) . Desi single-ul Shine a aparut oficial in emisiunea lui Mihai Morar , Rai da Buni , in 2009 , am lasat pe planul doi cariera solo , axandu-ma mai mult pe show-urile de club. Insa, toti cei care veneau la petrecerile mele ma intrebau de ce nu exista pe piata muzicala si o piesa de-a mea pe care sa o auda la radio ….apoi totul a venit de la sine !

Nonis G este doar o extensie a ceea ce fac de ani buni in cluburile unde merg , asa ca asteptarile mele sunt de fapt asteptarile publicului , daca ei sunt fericiti cu ceea ce fac atunci nu-mi ramane decat sa continui .

5. Prima ta piesa, “Come with me” este o provocare pentru piata muzicala romaneasca, atat ca stil, cat si ca versuri.Care a fost feedback-ul din partea publicului pana acum?

Avand in vedere ca piesa a fost lansata de curand, am avut placuta surpriza sa fie foarte bine primita , iar publicul a reactionat imediat. Oficial totul a avut loc in clubul LeGaga , unde sunt rezident , iar reactiile m-au luat prin surprindere – mare parte din cei prezenti au cerut ” Come with me ” de cateva ori pe parcursul show-ului .

6. Daca ar fi sa alegi intre muzica, dj si mc, ce ai alege ?

Cred ca nativ le imbin suficient de bine , iar experienta ma ajuta sa ofer publicului cate putin din toate …In concluzie : aleg sa fiu exact ceea ce sunt :))) un MC si un DJ indragostit de MUZICA !

See Also

7. Care este urmatorul pas pentru acest nou proiect muzical, Nonis G ?

Exista multe oportunitati, dar mereu am fost un artist care s-a “hranit” cu energia oamenilor . Pe considerentul “baby steps” , voi lasa publicul sa decida .

8. Pe unde te putem gasi in prezent? Vei sustine si concerte/propriile tale evenimente de club?

Dupa cum se stie deja prea bine , sunt MC-ul oficial Bamboo si LeGaga Bucuresti. De asemenea ,in fiecare sambata incepand cu ora 22:00, in cadrul emisiunii “Zu Party Time” la Radio Zu , timp de o ora , clubberii pot primi o parte din energia petrecerilor in stil Nonis G . Cei care doresc sa ma contacteze direct o pot face printr-o simpla cautare pe facebook – Nonis 🙂

9. Ce mesaj ai pentru toti clubberii, atat cei implicati direct cat si fani ai acestui stil?

In fiecare petrecere de-a mea sau mix de-al meu transmit un mesaj care ma defineste si imi defineste publicul –

GOD IS LOVE AND LOVE IS MUSIC !!!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top