Now Reading
Juicy M, World Best Female Dj – pentru prima data in Romania

Juicy M, World Best Female Dj – pentru prima data in Romania

ArtistMedia Agency si Bogdan Nita iti prezinta in ultimul weekend din iulie, pentru prima data in Romania, dj-ita care face furori pe scena dance internationala.
Desemnata „Cea mai sexy si cu cea mai buna tehnica femeie dj din lume, Juicy M va performa pe 27 iulie in CLUB MARINARUL (Bacau), iar pe 28 in CLUB SKY (Paulesti).

Juicy M, este un amestec unic de muzica incredibila, un stil original si frumusete. Ea este desemnata cea mai sexy si cea mai buna femeie dj din lume, stilul ei poate fi descris ca un amestec exploziv de R & B, Hip Hop, Electro House si muzica pop cu elemente de turntablism si scratching.
Juicy, este una dintre cele mai de succes DJ din Europa. Din 2006 ea a mixat in mai mult de 200 de locatii in peste 30 de tari din intreaga lume. Printre acestea se numara cluburi mari de profil si evenimente, cum ar fi:
Trofana Arena (Austria), Pacha (Egipt), Alcova (Singapore), Lounge Horizon (Dubai), situat pe acoperisul cladirii (Hanoi), Cabana Kino (Mumbai), D’Lux (Kiev) si multe altele.
In 2011, JUICY M a fost dj-ul oficial a petrecerilor VIP in Saigon si Hanoi, a faimoasei trupe Backstreet Boys in timpul turneului lor din Europa. De asemenea, JUICY a semnat si „lantul” petrecerilor cu Fashion TV Ucraina si a fost cap de afis „FASHION TV SHOW TOUR”.

In spatele acestei dj-ite foarte fashion si hot, exista si un talent bine slefuit ea punand greutate gigurilor sale mixand de pe vinyl-uri ceea ce foarte putini dj-ii din Romania o mai fac.
Pentru mine fiecare party este o provocare, de fiecare data incerc sa transmit oamenilor acel vibe ce il simti foarte rar pe ringul de dans” ne declara JUICY.

See Also

IN 2010 JUICY M a castigat distinctia „DJ-ITA ANULUI” pentru cea mai buna tehnica in cadrul premiilor internationale PRO DJ desfasurate in DUBAI.
Juicy M este un dj cu o capacitate perfecta de a comunica cu publicul. Locatiile in care ea mixeaza sunt mereu neincapatoare datorita maleabilitatii sale de a-si face publicul sa danseze si mereu atenta la cele mai mici detalii!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top