Now Reading
Peste 30 de mii de oameni vor veni sa-i vada pe Stefan Banica, Loredana si Holograf, in Concertul Europa FM Live pe Plaja!

Peste 30 de mii de oameni vor veni sa-i vada pe Stefan Banica, Loredana si Holograf, in Concertul Europa FM Live pe Plaja!

Pregatirile pentru mega-concertul Europa FM Live pe Plaja din 29 iulie au intrat in linie dreapta! Mai sunt 2 zile pana cand pe scena de pe plaja dintre Saturn ?i Venus, la orele 20:00 vor urca Stefan Banica, Loredana, Holograf cat si alte nume importante ale industriei muzicale romanesti.

Se anunta a fi un concert incendiar, la care vor participa peste 30 de mii de persoane! Spectatorii vor avea parte de numeroase surprize… pentru ca vara… nu se doarme! – promit organizatorii.

Emotiile sunt mari! Vedetele au inceput deja pregatirile! Stefan Banica va canta – pentru prima data – live, pe scena, cel mai nou single al sau – „Nu e prea tarziu”, dar si „majoritatea pieselor pe care publicul vrea sa le auda”, promite artistul. Cat despre noua sa piesa „Nu e prea tarziu”, Stefan Banica a declarat in direct la Europa FM, in emisiunea Europa Express a lui George Zafiu, ca este o piesa din genul „Poveste”, cu un sound de chitara aparte. „Sper sa fie pe placul oamenilor” – a spus Stefan Banica.

Holograf canta, pe 29 iulie, in formula care a facut istorie – impreuna cu chitaristul Nutu Olteanu, revenit din Suedia special pentru acest concert iar Loredana promite, de asemenea, un show de zile mari!

See Also

Aceasta se declara convinsa ca va fi un concert de pomina si marturiseste ca nu a mai cantat pe o scena pe plaja de mult timp. „Nimic nu se compara cu un concert pe plaja, asta e clar. Este…visul unei nopti de varaafirma Loredana.

MC-ul Concertului Europa FM Live pe Plaja, din 29 iulie la orele 20:00 este George Zafiu, realizatorul emisiunii Europa Express de la Europa FM.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top