Now Reading
Andrei Leonte a realizat imnul X Factor 2012

Andrei Leonte a realizat imnul X Factor 2012

Castigatorul primului sezon de X Factor, Andrei Leonte, si-a dorit sa faca o surpriza tuturor fanilor acestui show, si, mai ales, noilor concurenti. Andrei a lansat imnul oficial X Factor 2012, pe muzica lui Adrian Sina si pe versuri scrise chiar de el.
Imnul X Factor a fost lansat chiar inainte ca noua generatie de juriu X Factor sa ajunga la Iasi, orasul din care provine Andrei Leonte. Dupa preselectiile ce au avut loc la Cluj in aceasta saptamana, saptamana viitoare, luni si marti, Delia, Cheloo si Dan Bittman se vor afla la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi incercand sa gaseasca factorul X in Moldova.

Ca orice fenomen care schimba vieti, m-am gandit ca si X Factor are nevoie de un imn. Este o oportunitate cu care te intalnesti o data in viata si, prima generatie stie asta, ai sansa sa faci parte dintr-un proiect mare, care poate nu ar fi fost la fel fara tine, la fel cum nici tu nu ai fi putut evolua fara el. Am incercat sa surprind asta, sa scriu despre cum iti schimba viata, despre ce se intampla in „transee” si ce simti inainte sa intri pe scena sau sub lumina reflectoarelor., a declarat Andrei.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top