Now Reading
Sasha Lopez feat. Ale Blake & Broono canta in cel mai tare club din Spania: Pacha

Sasha Lopez feat. Ale Blake & Broono canta in cel mai tare club din Spania: Pacha

Tiesto, David Guetta sau Axwell sunt numele reprezentative pentru Pacha, unul dintre cele mai tari cluburi din Spania si chiar din lume, iar in data de 4 august, Sasha Lopez feat. Ale Blake & Broono sunt invitatii speciali.

Recunoscut mondial pentru calitatea artistilor invitati, spectacolele grandioase si organizarea impecabila, clubul Pacha – La Pineda din Spania ii va avea pe Sasha Lopez feat. Ale Blake & Boono cap de afis in data de 4 august. Urmatoarea seara, Tiesto este invitatul special, iar acesta va mixa in cadrul Club Life – o serie de petreceri pe care o organizeaza constant in aceasta superba locatie.

Sasha Lopez & Ale Blake feat. Broono au reusit sa cucereasca scena internationala prin intermediul single-urilor lansate sub Cat Music – “All My People”, “Weekend” si noua “Everybody Feels Alright”, care in doar 48 de ore a reusit sa stranga peste 1 milion de vizualizari online.

See Also

Evenimentul de sambata plaseaza proiectul lui Sasha Lopez pe harta celor mai importanti artisti ai anului 2012 si vine ca o dovada concreta a super show-urilor pe care acestia le sustin in toata lumea.

Dupa evenimentul de la Pacha urmeaza o noua serie de concerte in Croatia, Palma de Mallorca, Italia, Cipru, Elvetia, Liban sau Slovenia.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top