Now Reading
Single: Liviu Hodor & Mona – “Be free tonight”

Single: Liviu Hodor & Mona – “Be free tonight”

Weekend-ul trecut a avut loc Liberty Parade, cel mai cunoscut eveniment de muzica dance din Romania, iar cu aceasta ocazie, Liviu Hodor & Mona, unii dintre headlinerii paradei, au compus o piesa special pentru aceasta mare desfasurare de forte.

Be Free Tonight (Liberty Parade) se adreseaza exclusiv ringului de dans, cluburilor si evenimentelor dedicate muzicii electronice, si este diferita de ceea ce Liviu Hodor & Mona produc in mod normal. Astfel, cei doi evidentiaza latura versatila si eclectica, iar astfel demonstreaza ca muzica underground poate merge mana in mana cu cea comerciala.

Be Free Tonight este o piesa care se incadreaza in stilul house, plina de energie, perfecta pentru noptile zbuciumate in club, in care accentul se pune pe dans.

La evenimentul Liberty Parade, Liviu Hodor & Mona au avut un show spectaculos, atat din punct de vedere muzical, cat si vizual. Acestia s-au prezentat cu costume speciale, facute din led-uri, iar efectul a fost pe masura scenei, care parea prea mica pentru energia pe care au emanat-o.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top