Now Reading
Andreea Balan, show de lumini in Ring Costinesti

Andreea Balan, show de lumini in Ring Costinesti

Andreea Balan, singurul artist din Romania care are 4 variante de show (Bunny Show, Dancing Show, Lectia de dans si Beach Party) se reinventeaza constant, schimband si aducand ceva nou in aceste show-uri
aproape in fiecare luna. De data asta, cantareata-dansatoare a transformat un cover dupa Rihanna
intr-un adevarat spectacol de lumini, dans si energie!
Cunoscuta pentru felul in care imbina muzica, dansul, costumele si decorul de scena in showurile sale, Andreea Balan a sustinut un show exploziv in clubul Ring in Costinesti in week-end-ul care a trecut. Artista a prezentat fanilor sai Bunny Show cu un nou moment special: We Found Love, una din melodiile preferate ale Andreei si unul din cele mai mari hituri din ultimul an.

Momentul in care luminile s-au stins iar Andreea si dansatoarele sale impreuna cu Petrisor, partenerul ei de scena, au intrat in scena in costumele cu leduri, a fost unul din punctele culminante ale serii. Pe langa asta, publicul a auzit hiturile artistei si a vazut showul care prezinta nenumarate stiluri de dans, artista si dansatoarele sale sexy schimband costumatiile la fiecare 4 minute, in total fiind 10 schimbari de costume.

Totodata, artista se afla pe litoral si prezinta Dancing Show in cadrul turneulului MixMusicEvo 2012 care trece prin 15 orase, urmatoarea locatie fiind stadionul din Mangalia, duminica, 12 august.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top