Now Reading
Lady Gaga gazduieste numarul de septembrie al revistei Vogue

Lady Gaga gazduieste numarul de septembrie al revistei Vogue

Cu un nou look si la fel de provocatoare ca intotdeauna, Lady Gaga este starul gazda al numarului pe septembrie al revistei Vogue.
Artista in varsta de 26 de ani a primit styling-ul lui Marc Jacobs si s-a lasat fotografiata de catre Mert Allas si Marcus Piggott pentru a doua aparitie fashion in cadrul acestei reviste.

De asemenea, artista a acordat si un interviu in care vorbeste despre noul sau parfum Se numeste Fame. Trebuie sa fie negru. Trebuie sa iti doresti sa il atingi si sa il simti, insa ambalajul trebuie sa te ingrozeasca. , reconfectionarea rochiei sale din carne special pentru noul turneu Vorbeam despre realizarea show-ului impreuna si mi-am spus: Ok, daca as fi bunica cuiva si as merge la concert in seara asta? Cum as sti ca este un show Gaga? Si ne-am uitat unul la celalalt si ne-am spus : rochia de carne! si despre muzica sa care apropie oamenii..Nu obisnuiesc sa fac muzica pentru ca oamenii sa spuna:Wow, este un geniu! Chiar mi-ar placea ca voi sa comandati ceva de baut, chiar sa sarutati persoana cu care iesiti in seara aceea sau sa redescoperi ceva despre trecutul vostru care sa va faca sa va simtiti curajos.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top