Now Reading
FASHION FLASH: KATE MOSS

FASHION FLASH: KATE MOSS

Modelul Kate Moss este un icon al anilor 90. S-a vorbit despre ea nu doar pentru corpul ei si ci pentru viata sa nelinistita. Sunt multe legendele care o inconjoara, evident, unele false, altele adevarate sau nu inca verificare. Printre ele se numara inaltimea, care oficial este de 172cm desi suspecti spun ca este un pic peste 160cm.

Kate este foarte slaba, are aproape 40 kg si pentru multi ani a fost catalogata ca model negativ pentru adolescenti , care din totdeauna au copiat stilul si look-ul ei. Nu este o coincidenta faptul ca a fost botezata Regina Tendindelor ( Queen of cool ). Daca modelul cel mai bine platit din 2012 a fost frumoasa Gisele Bundchen, Moss , cu siguranta nu moare de foame.  Au fost momente in care in buzunarul top modelului au intra 8 000 de euro pe zi si un venit de 9 milioane de dolari pe an conform unor statistici din Forbes.

Kate Moss are 38 de ani, are o fata si o serie de romane de dragoste esuate in spate, inclsiv una cu Johonny Depp si faimosul Peter Doherty. Nici ea nu a fost lipsita de scandaluri, cel mai cunosct fiind imagini cu ea in timp ce consuma cocaina pe niste scari si a riscat sa isi piarda fetita.  Acum este intr-o perioada cat de cat mai pasnica, casatorita cu Jamie Hince, chitaristul trupei The Kills.

See Also

In ceea ce priveste moda, Kate a lucrat pentru cei mai importanti designeri din lume. De la Ferragamo la Gucci, Versace la Dior, Roberto Cavalli la Bulgari , Alexander McQueen si binenteles Calvin Klein, cel care i-a deschis prima usa in anul 1990. Mai pe scurt, este o adevarata muza…tocmai de asta in incinta British Museum este expusa o statuie cu titlul Sirena, realizata de Marc Quin , reprezentando pe Kate Moss.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top